Ons bedrijf

Ervaring, kennis & vakmanschap

Peter Heijmann

In 1979 is Peter begonnen als automonteur en vanaf het begin was hij vooral geïnteresseerd in de elektronica van de auto. Na ruim 40 jaar vind hij hier nog dagelijks zijn passie in. Als automonteur is het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de snel groeiende ontwikkelingen binnen de autobranche en gelukkig doet Peter dat. Hij is nog regelmatig te vinden bij G.M.T.O en Electude cursussen om zijn vak als automonteur zo zorgvuldig mogelijk te kunnen uitvoeren. Peter is als een vis in het water in zijn modern uitgeruste werkplaats, Hier voert hij dagelijks het onderhoud en reparaties uit voor het alsmaar groeiende klanten bestand van P&R Cars. 

Automonteur

René Verlinden

In 1985 is René begonnen als leerling aan het V.O.C. te Sassenheim waar hij zijn diploma “1e autoschade hersteller en restaurateur” heeft behaald.  Uiteraard heeft René passie voor auto’s, maar vooral klassiekers van de Italianen en Engelse zijn bij hem favoriet. Denk aan, Austin Healey, Jaguar en Alfa Romeo. Voorafgaand ging hij nog vaak naar Amerika voor de aankopen van deze klassiekers. Inmiddels richt hij zich bij P&R cars op de in- en verkoop van jonge en gebruikte occasions. Dankzij een uitgebreid dealer netwerk, waar hij al jaren mee samenwerkt, weet hij altijd de juiste occasion voor u te vinden.

 

In- & verkoop

Peter & René hebben beide hun eigen kwaliteiten binnen de autobranche en deze sluiten perfect op elkaar aan. Zo weet René altijd de juiste occasions te vinden en controleert Peter deze nauwkeurig in zijn werkplaats. Het voordeel daarvan is dat zij precies weten wat ze verkopen en u niet voor verrassingen komt te staan bij de aanschaf van een mooie tweedehands occasions.

 

Contact

Adres: Molenveldweg 7a
5953KT – Reuver
Tel: (077) 474 6943
 
Mail Peter: peter@penrcars.nl
Mail René: rene@penrcars.nl

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00
Dinsdag: 8:30 – 17:00
Woensdag: 8:30 – 17:00
Donderdag: 8:30 – 17:00
Vrijdag: 8:30 – 17:00
Zaterdag: op afspraak

---

Fotografie: Guus Schouren
Webdesign: Lisa van Rens
2019 ©